Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 • Sommerferie

  Sommerferie

  Frivilligcenter Middelfart
  holder ferielukket uge
  28, 29, 30 & 31.
 • Frivillig Fredag

  Frivillig Fredag

  Husk at sætte kryds i kalenderen
  fredag den 27. september 2019
  hvor vi fejrer og hylder frivilligheden
  med festligeheder i Lillebæltshallen.
  Nærmere info i august 2019.

  Læs mere

 • MOBIL DYREKLINIK

  MOBIL DYREKLINIK

  Dyreværnets mobile dyreklinik
  kommer forbi Frivilligcentret
  den 15. juli 19 - kl. 11.30-13.30
 • Medlem nr. 65

  Medlem nr. 65

  Hjertelig velkommen til
  Bloddonorerne på Nordvestfyn
  som nyt medlem i Frivilligcenter
  Middelfart

"Socialt overskud"

3f Seniorklubben i Ejby startede i 1983 - efter at efterlønnen blev indført i 1979, hvor nogle af de nybagte efterlønnere fik lov til at sidde i fagforbundet 3f’s daværende lokaler i Ejby for at drikke kaffe og spille kort. Dette udviklede sig til mere, og deltagerne blev enige om at danne foreningen 3f Seniorklubben i Ejby. De senere år har seniorklubben haft en pæn medlemsfremgang og det betyder, at de I dag har omkring 330 medlemmer, og kontingentet har i mange år været 50 kr. om året.

Hygge og samvær

I klubben lægger vi allermest vægt på et godt socialt samvær og en god stemning. Vi arrangerer bankospil, bowling, underholdning og ture, såvel indenlands som udenlands. Sangbogen er altid med på turene, og i år er der blandt andet planlagt udflugt til Rømø / Sild, Hvidsten Kro, Gl. Estrup og en rejse til Alsace.

De sociale arrangementer foregår i fællesrummet på Plejecenter Egebo i Ejby. Bankospillet samler ca. 80 deltagere hver gang, og der spillers om 34 kødpakker og to ekstragevinster samt 12 gevinster på kontrolbilletten. Om tirsdagen spilles der ligeud – hver anden tirsdag endda præmie-ligeud. Bowling foregår dog i Middelfart Bowlingcenter ved Lillebæltshallerne hver mandag kl. 09.00 – dog ikke i maj, juni, juli & august måned.

IMG 0243  IMG 0245  IMG 0150
Bankospil                                                             Bankospil                                                            Kortspil

Fælles spisninger

Foreningen afholder julespisning med underholdning i november eller december, og spisningen ved generalforsamlingen – gule ærter med en lille en eller to – er meget efterspurgt. Generalforsamlingen afsluttes altid med bankospil. Både generalforsamlingen inkl. mad og samt efterfølgende banko er gratis for alle medlemmer.

3f Seniorklubben Ejby bruger ikke mange penge på markedsføring. Medlemmerne bliver for det meste hvervet ved mund-til-mund-metoden, da det hurtigt rygtes at man hos 3f Seniorklubben tager sig godt af hinanden og har utrolig mange gode og hyggelige timer sammen. Derudover ikke at forglemme de spændende udflugter og uforglemmelige rejser. Nye medlemmer er meget velkomne og der er plads til flere, både ved bankospil, bowling og kortspil.bowling

Blæksprutterne

Det er bestyrelsen med suppleanter og deres ægtefæller, som udfører det meste af det frivillige arbejde i klubben, selvom medlemmerne ofte er flittige til at hjælpe til. Der er altid mange opgaver, der skal løses til hver enkelt arrangement. Derfor er det også vigtigt, at hver enkelte bestyrelsesmedlem har egne ansvarsområder og at opgaverne er jævnt fordelt. På den måde hjælpes alle ad og ingen bliver overbebyrdet med opgaver.

IMG 0188    IMG 0174
Frivillige og bestyrelsen dækker op til fællesspisning                    På messe i Ejby Hallen

3f Seniorklubben i Ejby har deres egen hjemmeside: www.3f-seniorklub-ejby.dk, hvor man kan få mere at vide og se fotos fra arrangementer og udflugter. Yderligere oplysninger kan fås hos formanden, Ove Andersen, tlf. 20 27 44 62.