Månedens forening november 2019


Unge for Ligeværd
UFL Lillebælt – Unge For Ligeværd – er en forening som arbejder for at give unge med særlige behov mulighed for et aktivt fritidsliv. Dette omfatter unge med psykiske eller fysiske handicaps, fx læsevanskeligheder eller kognitive udfordringer.  Foreningen har medlemmer fra hele trekantområdet og holder møde hver onsdag i lige uger i tidsrummet 18.30 til 21.30 på ”Perronen” på Industrivej 3 i Middelfart.

Bestyrelsen
Foreningen har ca. 30 medlemmer samt en stor gruppe støttemedlemmer, og der er tre frivillige vejledere tilknyttet som hjælper bestyrelsen med at arrangere udflugter og aktiviteter og som deltager i møderne hver 2. uge.

Bestyrelsen:
Bagest fra venstre: Birgitte, Julie, Michael (formand), Flemming (næstformand). Forest fra venstre: Jesper, Dennis (suppleant) & Tina 
Lars som er kasserer er ikke med på billedet.

Aktiviteter og fællesskab
Foreningens formål er bl.a. fælles oplevelser med ligestillede og så er socialt netværk, sparring og et aktivt fritidsliv et ”must have” for alle medlemmer. Foreningen har hyggelige klubaftener med fællesspisning, bowling, quiz-aften, og gåture og så har de også aftner, hvor de bare hygger med hjemmebag og snak. I september var UFL-Lillebælt fx på en todages udflugt til Århus med besøg i Den Gamle By og Tivoli Friheden.

Bridge Walking i Middelfart

En skøn udflugt til Bridge Walking

Udflugt til Århus

Besøg i den Gamle By og Tivoli Frihed

17 års fødselsdag


Fødselsdag

I november fejrer foreningen 17 års fødselsdag med hyggelig komsammen og naturligvis fødselsdagskage til alle medlemmer og inviterede forældre, tidligere frivillige og støttemedlemmer.

Medlemsskab
Det årlige kontingent er 175 kr. (støttemedlemmer dog 200 kr.), og hvis man vil vide mere, kan man læse nærmere om foreningen på Facebook.

Man kan også bare møde op til en klubaften, hvor man kan komme indtil tre gange, før man skal melde sig ind og betale kontingent.

Kontakt
Formand Michael Ø. Nielsen står gerne til rådighed for eventuelle spørgsmål på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller pr. telefon: 28 77 66 83.

Frivilligcenter Middelfart  Teglgårdsparken 17, 5500 Middelfart
Tlf. +45 24 47 30 84 • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. • CVR 34 76 00 55