Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lån mødelokale

Fællesskab

Lån mødelokale i Frivilligcentret


Frivilligcentrets medlemmer kan vederlagsfrit låne mødelokaler i Frivilligcentret. Det er mødelokale 1, 2 og 3 samt caféområde, multisal og hjemkundskabslokale på Vejlbyvej 1, 5500 Middelfart.

Mødelokale 1:
Ligger lige ved hovedindgangen og har plads til ca. 15 - 20 personer med adgang til cafékøkkenet. Lokalet er tilgængelig for alle.

Mødelokale 2:
Ligger med skøn udsigt over fodbodarealerne og har plads til ca. 15 - 20 personer med adgang til cafékøkkenet. Lokalet kan kun bookes efter kl. 16.00 på hverdage og hele dagen i weekenden. Lokalet er tilgængelig for alle.

Multisalen:
Stor flot multisal med plads til ca. 300 - 400 personer (til foredrag eller lignende). Multisalen er tilgængelig for alle. Indgang via caféområdet. Der betales leje pr. time af multisalen. Priser mellem kr. 141,- til kr. 210,- pr. time. Forhør dig om prisen i Frivilligcentret.

Hjemkundskab:
Skolekøkken med adgang til ovne, komfure, potter, pander mm.

Tilgængelighed for alle:
Indgangen til Frivilligcentret er udstyret med fast rampe og der er handicapparkering ved døren. Hoveddøren kan åbnes automatisk via trykknap på ydervæggen ved hovedindgangen. Frivilligcentret er endvidere udstyret med elevator til kælderniveau, hvor der også er stort handicaptoilet med loftslift og puslebord.

Forplejning & service:
Der kan ikke købes forplejning i Frivilligcentret. Du skal selv medbring den forplejning du har behov for til dit møde. Kaffemaskine, el-kedel, ovn, mikroovn og service kan lånes vederlagsfrit i cafékøkkenet.

AV-udstyr:
Flere af lokalerne er udstyret med, whiteboard, lærred og projektor. Hør nærmere herom i Frivilligcentret.

Retningslinier for lån af lokaler:
Vi kan sige det helt kort: Pas på lokalet - I skal aflevere det, som I overtog det. 

Andre mødelokaler:
Frivilligcentret har endvidere mulighed for at låne kommunale lokaler via den kommunale bookingkalender. Ring eller skriv for at høre mere om mulighederne.

Booking:
Ønsker du eller din forening at booke et mødelokale eller har I spørgsmål til mulighederne, så kontakt os gerne på mail: info@frivilligcentermiddelfart.dk eller pr. telefon: 24 47 30 84.