Skip to main content

Køb af software

TSLoggaDK 3Frivillige foreninger og velgørende organisationer kan købe software til meget favourable priser.

Det er TechSoup Danmark, der tilbyder frivillige foreninger og velgørende organisationer IT-produkter, doneret af kendte softwareproducenter mod betaling af et mindre administrationsgebyr (udgør p.t. ca. 4% af prduktets salgspris).

Frivillige foreninger og velgørende organisationer i Danmark kan registrere sig på TechSoup.dk. Registreringen foregår let online, og bagefter får I en bekræftelse på tilmeldingen i en e-mail. TechSoup.dk behandler jeres ansøgning, og få dage efter får I svar på, om foreningen er godkendt til at modtage donationer.

Donationspartnerne har forskellige kriterier for godkendelse. Godkendes jeres forening til et eller flere donationsprogrammer, kan I købe produkter på webshoppen, og disse kan herefter downloades. I øjeblikket er der produkter fra Microsoft, Bitdefender og SAP, og der kommer flere til.

Om TechSoup
Findes i mere en 50 lande og er etableret i Danmark i 2014. FriSe står for den daglige drift af TechSoup Danmark. FriSe er den landsdækkende medlemsorganisation for mere end 80 lokale frivilligcentre og selvhjælpsorganisationer.

Læs mere om jeres forenings muligheder for at købe ind på webshoppen på TechSoup.dk - gå evt. også ind på TechSoups facebook-side.