Skip to main content

Talentspejderne

Kontakt person

Jeanne Banke Nielsen

Telefon nummer

61 55 50 10

E-mail

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Beskrivelse


Hovedorganisation:
Koglevej 36

8960 Randers

Telefon: 25 77 86 46

Træffetid: mandag til fredag kl. 08.00-16.00

Facebook: talentspejderne

Om:
Landsforeningen Talentspejderne er en non-profit, ikke-religiøs og ikke-politisk humanitær organisation, der i samarbejde med Middelfart Kommune og folkeskolerne ønsker at bidrage til, at flere unge i kommunen gennemfører en ungdomsuddannelse.

Målgruppe:
Foreningens målgruppe er 12-15 årige skoleelever, der er i risiko for ikke at få en uddannelse efter folkeskolen.

Formål, tilbud & aktiviteter:
Foreningens frivillige mentorer/talentspejdere hjælper unge med at få øje på egne evner og talenter, samt hvilke uddannelser og jobs, der efterspørger disse. Styrke de unges selvværd og give dem mod på uddannelse og job. Det gøres gennem individuelle samtaler, hvor talentspejdernes mentorprogram gennemgåes.

Pris & Medlemsskab:
Et medlemsskab er gratis.

Registrering og tavshedspligt:
Alle mentorer/talentspejdere er underlagt tavshedspligt.

Bliv lokal frivillig talentspejder:
Som frivillig talentspejder gennemgår man talentspejdernes banebrydende talentprogram sammen med de unge. Talentprogrammet er udviklet i samarbejde med landets førende læringseksperter. Gennem talentprogrammets 24 møder a 1½ time hjælpes de unge til at få øje på egne evner og talenter, samt hvilke uddannelser og job der efterspørger disse. Talentprogrammet har opnået stor anerkendelse i hele landet. Hele 86% af de unge gennemfører programmet, og 80% af de ikke-uddannelsesparate unge bliver umiddelbart efter forløbet erklæret uddannelsesparate og kommer videre i uddannnelse.

Det kræver ikke særlige forudsætninger at blive talentspejder - men du vil give af dig selv og dine erfaringer. Gennem et certificerende mentorkursus på én dag får talentspejderen al den nødvendige viden og instruktion til talentprogrammet, og Talentspejdernes konsulent står parat til at give råd, vejleding og støtte under hele forløbet med den unge.

Vil du høre mere om, hvordan du bliver talentspejder, og hvordan din indsats kan række langt ind i fremtiden fore et ungt menneske? Vil du høre mere om vores talentprogram og vores gratis certificerende mentorkursus? Så kontakt Jeanne Banke Nielsen, konsulent for region Fyn på telefon: 61 55 50 10 eller pr. mail: jeanneDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Opdateret: 07.06 22